Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.22 secunde)
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
In luna mai, publicatia online ReplicaVedetelor.ro se lanseaza si intr-o varianta tiparita! Replica Vedetelor va fi o revista lunara glossy ce va publica articole interesante despre viata vedetelor, povesti ale oamenilor si brandurilor de succes.
Joi, 11 mai, la ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase ii vor urma alte doua evenimente:
Initiat si organizat de Radio Romania, Gaudeamus, cel mai citit targ de carte de la cel mai ascultat radio - are loc in intervalul 22 - 26 noiembrie 2017, in Pavilionul Central Romexpo.
The Book of Whispers, editia in limba engleza a romanului, a aparut la Yale University Press, in traducerea lui Alistair Ian Blyth, in octombrie 2017, in colectia Margellos World Republic of Letters, colectie ce reuneste scriitori precum Lev Tolstoi, Giacomo Leopardi, Gabriele D'Annunzio, Witold Gombrovicz, Federico Garcia Lorca si Patrick Modiano.
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Judecatorii Curtii Constitutionale au apreciat ca Executivul a incalcat alte legi, dar nu si Constitutia atunci cand a adoptat acte normative fara consultarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, astfel ca intre cele doua institutii nu a existat un conflict de natura constitutonala.
Forma trimisa la promulgare initial, ti care ramane valabila, dupa votul de miercuri al deputatilor, prevede ca nu se restituie in natura, ci doar in echivalent, imobilele care au fost instrainate in temeiul dispozitiilor legii 112/1995.
Guvernul a provocat un conflict juridic asumandu-si raspunderea pe o lege aflata in procedura legislativa. ... Curtea Constitutionala a constatat miercuri ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern, ca urmare a retragerii Legii educatiei din Senat, de catre Executiv.
Procedura nu poate fi oprita Unde-i lipsa de democratie cu care a fost si este intoxicata toata Europa?
Ponta a spus ca primul principiu prevede ca se restituie in natura tot ceea ce se mai poate restitui in natura pe acea procedura in care timp de doi ani se fac restituirile in natura, iar in al treilea an se fac restituiri in echivalent pentru terenuri de la ADS sau din alte zone de unde mai pot fi gasite.
Premierul s-a intalnit ieri cu grupurile parlamentare care compun USL si cu grupul minoritatilor, si a prezentat proiectul legii, fiind de asemenea luate in considerare si unele amendamente depuse de parlamentari.
Fostii proprietari sustin ca modul de constituire si de alimentare a acestui fond este nerealist, neserios si irealizabil Fondul "Proprietatea", formula propusa de guvern pentru a despagubi fostii proprietari ai imobilelor nationalizate care nu pot fi restituite in natura, este vehement contestat de potentialii beneficiari, solutia fiind privita cu scepticisim chiar si de Ministerul Finantelor.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. ... Nativul este impulsiv si nu isi controleaza prea bine pornirile sexuale. Este capricios, schimbator si are o fire exploziva.
A doua editie a Natura Fest se apropie, pregateste-te! ... Natura Fest este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care incearca sa inspire cat mai multi oameni sa actioneze impotriva degradarii accelerate a mediului inconjurator.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit.
Intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste aproape 80 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330.000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape.
google-analytics.com